fredag 29. august 2014

Neste uke

På mandag starter vi klokken 10.15 på salen. Da kommer vi til å introdusere grovkonseptfasen. Her vil vi få hjelp av Jacob Tigges og Kerstin Höger. Nå skal dere bruke det dere har lært om Trondheim til å utvikle en grov strategi for hvordan dere vil at Trondheim skal bli. Jeg vil også lage referansegrupper, håper tre personer melder seg frivillig, slik at vi slipper å trekke lodd :) Etter lunsj kommer Jacob til å gå på salen og veilede. Dette er ment som en introduksjon, og det er ingen som forventer at dere allerede har noe konsept. Men det kan lønne seg å snakke litt om hva gruppa vil og hva dere ser for dere. Jeg kommer også til å legge ut en mal for hvordan grovkonseptet kan se ut på utstillingen.

Tirsdag kommer Sverre til å ha en forelesning om Globalisering og De nye byer og etter lunsj er det veiledning med Jacob.

Onsdag skal Jacob holde sin første forelesning i ATH-B og dette er siste dagen Jacob er her for denne gang. Etter lunsj får dere møte Eli Grønn for første gang. Hun kommer til å presentere seg selv på tegnesalen 13:15. Eli har studert ved NTNU og jobber nå ved Dyrvik Arkitekter i Oslo. Hun kommer til å gå på salen sammen med Jacob etter lunsj på onsdag.

Torsdag skal dere lære om Samordna Areal- og Transportplanlegging av Tor Medalen, som jobber på instituttet. Etter lunsj kommer Eli til å ha veiledning - veiledningslister kommer.

På fredag skal Eli holde en forelesning om sine egne prosjekter + veiledning med de siste gruppene.

I tillegg kommer jeg og Sverre til å sette opp veiledningslister slik at vi får blitt litt kjent med gruppene.
Neste uke blir som dere skjønner ganske hektisk, men håper dere kan komme litt i gang med grovkonseptet, da det bare er to uker å gjøre det på!

Ser ut som de fleste har fått levert inn analysene nå, de som ikke har gjort det bør gjøre det, komme seg ut i byen og ha en skikkelig god helg, dette kan være det siste vi ser av denne sommeren!

1957 Vacation House of the Future - James R. Powers

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar