fredag 5. september 2014

Neste Uke

Mandag
Forelesning med Markus om Reguleringsplanen og brukermedvirkning. VIKTIG: Forelesningen kommer til å foregå i P1, så da kan dere komme rett dit eller gå fra tegnesalen hvis dere er morgenfugler. På ettermiddagen kommer Julie Nordhagen, som tok diplom samtidig som meg og som nå jobber i kommunen og kan veldig mye om Trondheim og kommunens planer(+mye annet). Her kan dere sette dere opp på veiledningsliste med henne. Hun kommer ikke til å komme igjennom alle denne gangen, så her er det først til den såkalte mølla. Kanskje hun kommer tilbake senere og tar resten senere en gang hvis vi er heldige.

Tirsdag 
Knut Selberg kommer og snakker om bærekraftig byutvikling i S1, kl 10.15. Dette er den første av to forelesninger Knut kommer til å ha i høst. Etter lunsj kommer Øystein Grønning til å gå på salen. Skriv dere opp på denne listen for å få veiledning med han. Han kommer til å være her tre ganger i høst, og vi satser på at han får snakket med alle gruppene slik at dere blir litt kjent. Kerstin kommer også til å gå på salen på tirsdag og onsdag - skriv dere på her for å få veiledning med henne.
Knut Selberg
Onsdag
På onsdag kommer Øystein til å ha en forelesning. Hva denne skal handle om vet jeg ikke enda, emen det blir i S4 kl 10.15. Veiledning med Øystein og Kerstin etter lunsj.

Torsdag
Forelesning i ATH-B med Sverre om Industrialismen kl 10.15 - S4. Veiledning med Øystein etter lunsj.

Fredag
Innlevering av grovkonsept digitalt - klokken 18:00. Mal ligger på serveren. Som jeg skrev tidligere trenger dere ikke følge denne slavisk. Det viktigste er at dere selger konseptet på en stor illustrasjon øverst og supplerer med tekst, diagrammer og kart under. Spør oss hvis dere er usikre.

Sånn ellers
Vi kommer til å ha et referansegruppemøte i begynnelsen av neste uke. Vi avtaler med dem det gjelder. Nå er pensum klart til trykking - vi tar opp bestilling på ATH-B- kompendiet på forelesning mandag morgen. Begge kompendiene ligger nå på serveren, hvis noen vil ta en titt. Dersom dere har tenkt å bruke fjorårets ATHB-kompendie må dere belage dere på å printe en del selv (300 sider!), dersom dere vil ha det på papir.

Eli, Sverre og jeg hadde en prat etter veiledningene i dag og vi synes det begynner å komme fram mange gode konsepter og ideer! Nå gjelder det å konkretisere dette og velge hva dere vil satse på så fort som mulig - slik at dere kan begynne å illustrere dette!

God helg!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar