fredag 12. september 2014

Neste uke

Håper alle er i rute før dagens innlevering!

Neste ukes plan blir som følger:

Mandag:
Gjennomgang med Markus, Birgitte, Julie og meg. Se egen bloggpost for oppsett. 5 min digital presentasjon, 10 min tilbakemelding per gruppe.

Tirsdag:
Knut Selberg kommer tilbake for å holde en forelesning om Bærekraft i byutvikling kl 10.15 i S1.
Etter lunsj setter vi i gang fase 2 - konkurransefasen.

Onsdag
På onsdag kommer Eli tilbake. Hun vil holde en forelesning om Konkurranseformatet, metoder og erfaringer. Dette er noe Eli kan mye om og jobber mye med og det passer godt til den fasen dere nå går inn i. Veiledningsliste finner dere her. Jeg har satt opp tidspunkt slik at hun kommer gjennom alle gruppene i løpet av de to dagene hun er her.

Torsdag
Torsdag er satt av til veiledning og jobbing på salen. Mulig vi kan få til en opplæring på laserkutteren på torsdag, men det er fortsatt usikkert, da laseren ikke er i storform for tida. Dette kommer vi tilbake til neste uke.

Fredag
Åpning av utstillingen ”Trondheim: Framtidens by” på Folkebiblioteket, 19. september kl 15.

”Trondheim: Framtidens by” er en utstilling som ønsker å skape diskusjon rundt hvordan vi vil at Trondheim skal utvikle seg i framtiden. Utstillingen er et resultat av et samarbeid mellom Trondheim Kommune og Fakultet for arkitektur og billedkunst på NTNU, og kan sees på Trondheim folkebibliotek i perioden 20–28. september.

Hvordan mener du byen skal utvikle seg?Utstillingen består av prosjekter fra det nasjonale programmet Framtidens byer, FramtidsTrondheim/ Kommuneplanmelding om byutvikling og studentarbeider fra grunnkurs i by- og tettstedsforming på arkitektlinjen, NTNU.

Gjennom pilotprosjektene i Framtidens byer har Trondheim tatt noen skritt på veien mot framtida, men arbeidet for å gjøre Trondheim i stand til å møte utfordringer som kommer har egentlig for så vidt startet.  Utstillingen vil vise noen virkemidler som kan tas i bruk i dag for å oppnå målet om en mer klimatilpasningsdyktig og robust by, hvordan vi vil diskutere framtidig byutvikling, og studentenes visjoner for hvordan Trondheim kan utvikles og vil se ut i framtiden.


Vernissage med Byplansjef Hilde Bøkestad kl.15, fredag den 19. september, med enkel servering.  Bli med på en oppsiktsvekkende start til helga!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar