fredag 19. september 2014

Neste uke

Mandag
Mandag vil Kerstin holde en forelesning om strategier og konsepter i byforming. Denne vil bli holdt på tegnesalen 13.15, såfremt ingen annen info blir gitt. Følg med på bloggen på mandag!

Tirsdag
På formiddagen vil Dag Kittang holde en forelesning om Kulturminnevernet, i S1, kl 10.15.
Sverre vil også fokusere på dette temaet i sin forelesning kl 13.15, i realfagsbygget, R9.

Onsdag
På onsdag får vi besøk av Adnan Harambasic. Adnan har studert ved NTNU, tidligere vært partner hos a-lab, men har nå startet sitt eget kontor, ahA+. Han vil holde en forelesning om sine egne prosjekter og vil gå på salen etter lunsj både onsdag og torsdag. Veiledningsliste finner dere her. Anbefaler alle å printe ut grovkonseptet slik at dere får forklart hva dere jobber med ganske kjapt.

Torsdag
På torsdag blir det en ATH-B-forelesning om forrige århundreskifte med Sverre og veiledning med Adnan etter lunsj.

Fredag
På formiddagen fredag er det satt opp en gjennomgang av stedsanalyse. Mer info om dette kommer, men det er ikke noe dere trenger å forberede dere noe særlig på, muligens bare ta med noe av det dere jobber med å analysere nå.
Etter lunsj kommer Gro Lauvland til å informere om et av neste semesters kurs, ATH-C. Se tidligere bloggpost for mer info. Dette vil foregå i S4, fra 13.15-15.00.

Laser
Nå hører jeg rykter om at folk har fått til å bruke laseren. Da er det kanskje muligheter for å få til et kurs i neste uke! I mellomtiden kan dere begynne å forberede filer og anskaffe Rhino. Rhino finner dere her og to videoer om hvordan man bruker Rhino til laserkutting finner dere her.

Ikke glem utstillingsåpning på folkebiblioteket kl 15.00!

God Helg

LA 2013, LA Times april 1968

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar