lørdag 18. oktober 2014

Berlin - innsjekk på hostel

I dag har jeg vært på hostellet og snakket med de om innsjekking. Vi har laget en liste som ligger på hostellet med navnene på hvem som skal bo på hvilket rom. Når dere kommer er det bare å si at dere kommer fra ntnu-gruppen på 70 personer og si navnet deres så får dere utdelt nøkkel til rommet. Det vil si at dee kan sjekke inn når det passer dere (men deee får ikke rommet før kl 15. Dersom dere kommer før er det mulig å legge bagasjen på et oppbevaringsrom. Ring meg på 97115971, hvis det blir trøbbel med innsjekkingen. 

Hostellet setter veldig pris på om vi klarer å fordele litt når dere spiser frokost, da det er en utfordring å lage mat til 70 personer som kommer samtidig. Derfor er det fint om vi kan få til at feks gutterommene tar frokost litt tidligere på mandag, jenterommene på tirsdag osv. Men vet jo hvordan morgenen kan være, så vi får se hvordan det går:) poenget må vel være at det ikke tropper opp 70 sultne kropper samtidig, for da blir det masse stress for de som fikser frokosten og det kan ta litt lengre tid. 

Ellers vil jeg oppfordre alle instagrammerne til å bruke den offisielle emneknaggen #ark5berlin, hvis dere legger ut bilder. Det blir bra! 

Da snakkes vi mandag morgen - går an å ha felles avreise fra hostellet for de som er interessert i det. Skal vi si oppmøte i lobbyen 09.15? 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar