fredag 10. oktober 2014

I dag + neste uke

I dag er det innlevering digitalt - håper alle er i rute. Jeg ser at noen allerede har levert, fortsett å lever i den samme mappa fram til klokka 23.59 i dag :) Hvis dere trenger å jobbe med modellene er det anledning til det i helga.

Så har jeg fått beskjed om at noen av gruppene har problemer med å plotte. Dette er et typisk problem ved innleveringer desverre... Hvis dere ikke får til å plotte går det helt fint om dere printer på A3 og henger opp disse arkene på plansjene.

Før mandag klokka 09.00 må alle modeller og plansjer være ferdig stilt opp på mellomrommet. En skisse på hvor dere skal plassere prosjektene ligger under her. Vi må uansett se an hvor stor plass modellene tar, Jeg kommer til å være på plass rundt klokken åtte mandag morgen hvis noen trenger assistanse, ellers er det bare å ringe meg i løpet av helgen hvis det oppstår akutte problemer:
971 15 971.Juryen kommer til å se på prosjektene mellom 09.00 og 12.00. Da får dere ikke lov til å være til stede. Klokken 13.00 starter vi opp med juryering av prosjektene.Til slutt ender vi opp med en gjeng lykkelige vinnergrupper og en gjeng innbitte tapere som må jobbe enda hardere etter Berlin-turen :)

Tirsdag og onsdag vil Øystein, Sverre og jeg (i hvert fall noen av oss) gå gjennom alle gruppene og gi en tilbakemelding ut fra vårt perspektiv. Vi kjenner jo allerede prosjektene og kan veilede dere på hva dere skal jobbe videre med, hva som er bra og hva som bør vurderes på nytt. Vi kommer til å sette opp en liste på dette i løpet av mandagen.

Tirsdag klokken 15.00 kommer vi til å ha et infomøte om Berlin-turen på tegnesalen.

Torsdag kommer Sverre til å ha en forelesning i ATH-C om Sverre Pedersen fra 10.15-12.00 i S4. Etter dette er det bare å dra til Berlin.

Jeg har laget et hefte med informasjon om Berlin-turen. Dette har jeg nå sendt til print og vi håper det er ferdig printet til Berlin-møtet på tirsdag. En digital versjon kan dere laste ned her. Den skal også fungere OK på smarte telefoner for de som eier det. Programmet er ikke helt satt enda, det kan forekomme endringer, følg med på bloggen også i dagene før søndag for oppdatert informasjon.
Ta gjerne en kikk på heftet før møtet på tirsdag hvis dere har tid, så vi kan oppklare uklarheter og forhindre misforståelser før vi drar til Berlin.

Lykke til med innspurten!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar