fredag 14. november 2014

Neste uke

Da har dere gjort unna en uke med mye som har skjedd. Mange veiledere har vært innom og forelesninger hver dag. Nå er det klart for innspurt. De neste to ukene skal det være mulig å jobbe litt mer intensivt. Det ser ut som om alle gruppene har en klar retning å gå i, så nå er det bare å ta beslutninger, produsere det som må produseres og sy det hele sammen.

Jeg vil også anbefale alle å lage en dummy-plansje så fort som mulig. Det trenger ikke å være i full skala, det kan også være en skisse over hva som skal være med, hvor stort det skal være og hvilken plass det skal få. Dette vil også hjelpe dere videre med å finne ut hva som er viktigst å få vist, og hva som eventuelt kan droppes. Dere bør uansett prøve å printe ut deler av materiale dere jobber med for å se hvordan det ser ut på papir, med tanke på størrelse, farger og lesbarhet.

Jeg, Sverre og Trine vil være tilgjengelig for spørsmål og veiledning. Vi vil gå rundt på salen med jevne mellomrom, dere kan skrive dere på liste eller ta kontakt med oss.
Veiledningsliste Sverre
Veiledningsliste Bjørn Inge
Veiledningsliste Trine

Det eneste opplegget som er satt opp er info om Ark6 på salen fra 10.15 på torsdag. Her vil dere få vite det dere trenger å vite av Steffen angående neste semester.

Lykke til med innspurten!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar