fredag 28. august 2015

Neste uke

Black Rock City - Burning Man Festival

Mandag
To forelesninger i ATH B med Jakob Tigges.
Den første 10.15-12.00 i F6. Den andre fra 14.15-16.00 i G1.
Jakob er professor II på vårt institutt, bor og jobber med eget kontor i Berlin og skal være med på vårt kurs med jevne mellomrom utover høsten. Jakob skal holde forelesninger i ATH-B, veilede dere på prosjekt og være med på Berlin-turen.

Tirsdag
På Tirsdag kommer Stine Thordarsson Moltubak fra biblioteket for å lære bort litt om bibliotekssøk. Det skjer i S1 fra 10.15. Den første timen blir en innføring i mulighetene ved å søke i databaser og biblioteket, den andre timen kan dere få hjelp til å lære å søke dersom noen vil lære mer. Det anbefales å ta med egen PC hvis noen vil ha hjelp til dette.

Etter lunsj kommer vi til å gå gjennom oppgavene fra denne uka i plenum og gruppevis. I løpet av tirsdag kommer vi også til å ta opp bestilling av pensum i ATH-B og Planleggingskunnskap, samt påmelding til Berlin-turen.

Onsdag
På onsdag skal Tor Medalen holde forelesning om samordna areal- og transportplanlegging, SATP fra 10.15-12.00. Tor er professor på vårt institutt og jobber blant annet med transport, arealplanlegging og sykkelplanlegging.
Etter lunsj kommer Gro Lauvland og informerer om faget dere skal ha etter jul - ATH-C. Denne forelesningen begynner 12.15-14.00 i H1. Det blir også mulig å stille spørsmål eller prate med Gro i H1 fra 16.00-18.00. Beklager kort lunsj denne dagen, men det var den eneste tiden vi kunne finne i auditorium.

Torsdag
Starter vi tidlig med valgdebatt om byutvikling for de som vil være med på det. Det foregår i Amfiet, SR-bank, Søndre gate 4, fra 08.00-09.30. Deretter kommer Per Arne Tefre fra Trondheim Kommune og snakker om Byplanutfordringer i Trondheim fra 10.15-12.00 i S4.

Fredag
Markus kommer til å snakke litt mer om analyse i auditorium F6 fra 12.15-14.00. Etterpå blir det fellesforelesning med Lund+Slaatto i S5 fra 14.15-16.00.


Ellers ser jeg at de fleste har levert oppgavene på serveren. Det ser veldig bra ut - mye spennende lesning. Vi kommer også til å legge ut på bloggen og henge opp på salen det dere har gjort så langt (uke 1 og 2) så fort vi får tid.
I forbindelse med det dere har skrevet på utfordring/mulighetsoppgaven kom jeg også på noen artikler og filmer som dere kan lese/se hvis dere er interessert i disse temaene.

Ensomme mennesker - om klimautfordringer og menneskehetens utforskertrang
Viktigere enn håp - om klimautfordringer og vår reaksjon
Dark Ecology - et pessimistisk syn på teknologi
Surviving progress - om menneskelig progresjon (hele filmen finnes på nettet)

Jeg har også en haug med handlenett på kontoret mitt, så hvis noen ikke fikk denne på introdagen er det bare å komme opp på kontoret mitt i femte etasje og plukke opp en.

God Helg!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar