fredag 11. september 2015

Neste uke

Da begynner den første fasen og nærme seg slutten og neste uke starter vi med en ny fase, Konkurransefasen, som kommer til å vare i 4 uker, frem til Berlin-turen. Nå vil vi også starte å jobbe i grupper og dette må på plass så fort som mulig i neste uke. Gruppene bestemmer dere i utgangspunktet selv, men alle skal ha en gruppe, så hvis dere ikke ordner det må vi gripe inn. Vi anbefaler dere å jobbe i grupper fra 3-5 (best med 4). Vi tar en runde på dette på mandag, så greit om dere tenker litt på det fram til da!

Program for konkurransefasen (eller på server).

Mandag
Vi starter opp kl 09.15. Vi introduserer denne fasen, oppgaven og diskuterer gruppeoppsett.
10.15 kommer Markus til å holde en ATH B-forelesning i F6  om Industrialismen.
Etter lunsj kommer Vegard Hagerup tilbake for å holde en workshop om Kreative Prosesser på salen.Vi starter klokken 13.15 og kommer til å holde på ca til 16.00

Tirsdag og onsdag
Som en start på denne fasen har vi invitert Gisle Løkken for å holde en todagers workshop. Gisle er partner og arkitekt i 70°N arkitektur i Tromsø, som har gjort mange spennende arkitektur- og planleggingsprosjekter.

"På onsdag kveld blir det også et debattmøte om Byutviklingom havneutvikling og hverdagsarkitektur i Trondheim. Utgangspunktet for debatten er Europan-konkurransen om Nyhavna. Her vil det trolig bli diskutert temaer utenfor de ordinære og pragmatiske utfordringene som norske reguleringsarkitekter møter i slike kommunedelplaner som på Nyhavna.
Tid og sted: 16.9 kl 20:00, Den nedlagte bensinstasjonen ved Dora, Maskinist gata 1. Påmelding ikke nødvendig."

Torsdag
For de som har meldt seg på Arkitekturdagen blir det mulighet for å være med på det. Det er fortsatt ledige plasser, og det koster 400,- for studenter som er medlem i NAL.
På kvelden er det også mulighet for å velge mellom seks ulike byvandringer i forbindelse med Arkitekturdagen fra 17.30-19.00. Gratis, men påmelding kreves. Senere på kvelden blir det fest i den nedlagte bensinstasjonen på DORA, som noen av dere jobber på spreng for å gjøre klar.

Fredag
Markus kommer til å holde en forelesning om Medvirkning og Reguleringsplanen. Etterpå kjører vi en liten oppgave om PBL (Plan og bygningsloven).

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar