mandag 23. november 2015

Siste uke v1.1

Denne uka er satt av kun til ferdigstilling av prosjektet. Jeg og Markus kommer til å komme innom salen innimellom, men hvis dere trenger å avtale et tidspunkt for en prat er det bare å ta kontakt.

Dette blir gangen i innleveringsprosessen:

Fredag kl 16.00 - Innlevering
Siste frist for å levere prosjektet digitalt på serveren. Lever på mappa Innleveringer\Innlevering prosjekt. Lag en mappe med navnet på prosjektet og legg alle filene på denne mappa. Det som må leveres: Pdf av Plansjen, en mappe med alle filene + indesignfila (lag en folder), et liggende A3-hefte som viser prosjektet. Dette A3-heftet kan inneholde hva dere vil, men tenk på at det skal være enkelt å sette seg inn i prosjektet ved å bla seg gjennom det. Det vil si, ikke flest mulig sider. Dette heftet har to funksjoner. På fredag ettermiddag sender jeg alle prosjektene til sensorene slik at de har mulighet til å sette seg litt inn i prosjektene på forhånd. I tillegg kommer vi til å legge ut prosjektene på bloggen, slik vi har gjort med tidligere prosjekt. Modellbilder skal også inn i dette heftet.
Heftet er kun digitalt og den eneste grunnen til at det er A3 er at det skal være god oppløsning i fullskjermvisning på PC. Hvis dere ønsker å printe ut supplerende informasjon/analyse/bilder osv til prosjektet som ikke får plass/passer på plansjen går det an å lage et hefte og legge det ved prosjektet.

Mandag kl 15.00 - Vernissage
Nå må plansjene være skrevet ut på papir og hengt opp, modellene må være ferdig og stilt opp foran plansjene og salene  må være ryddet og klare for utstillingsåpning.
Det vil si at dere kan fikse litt på modellene i helgen, dersom dere ikke skulle bli ferdig til fredag. Hvis dere ikke er ferdige med modellen på fredag, kan dere levere et revidert A3-hefte med modellbilder senest mandag kl 15.00.
Oppsett for hvordan dere skal henge opp kommer i løpet av uka.

Tirsdag og Onsdag - presentasjon, tilbakemelding og sensur
Vi starter med første prosjekt kl 09.00 på tirsdag. Tirsdag blir hele dagen satt av til presentasjoner, onsdag holder vi på fram til lunsj. Rekkefølgen på presentasjonene kommer etter hvert. Hver gruppe får 30 minutter. I løpet av denne halvtimen skal dere presentere prosjektet, sensor kan komme med spørsmål og be om forklaring på ting som er uklart og dere får tilbakemelding. Vi anbefaler dere å holde presentasjonen kort, 10 minutter er bra, 15 minutter er maks, men dette legger dere opp selv. Det vil bli mulighet til å bruke prosjektor for dere som vil lage en digital presentasjon eller dere kan velge å snakke ut fra plansjen.

Spør meg dersom noe er uklart, så jeg kan oppdatere denne listen.

Onsdag kveld burde vi kanskje ha et slags avslutningsarrangement? Si fra hvis det er stemning for det, så kan vi for eksempel booke skiboli?


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar