onsdag 14. september 2016

Berlin - info

Litt info før turen.

Først vil jeg minne alle på å levere byromsoppgaven og manifestet + å levere tellere som dere fikk låne av Mathias til meg senest i morgen.

Pakking
Sengeklær+håndklær får dere på hostellet. Det er viktig at alle tar med pass, da vi trenger det for å komme inn i Riksdagen. Dere skal også fylle ut et feltkort før vi drar, det ordner vi i morgen formiddagen etter forelesningen med Vegard. Les denne infoen før dere skriver under

Innsjekking
Hvis dere kommer tidlig på formiddagen er det ikke sikkert det er mulig å sjekke inn. Da sier dere at dere kommer fra NTNU-gruppen og eventuelt oppgir mitt navn (Bjørn Inge) og får legge inn bagasjen. Meld fra hvem dere vil bo på rom med på forhånd på denne listen. Husk også å skrive inn telefonnummer slik at vi kan få tak i hverandre. Mitt nr er 97115971 og Markus sitt er 95154362.

Vil også anbefale alle å låse inn verdisaker i skapene på rommet. I fjor hadde vi problemer med tyveri fra et av rommene! Det er heller ikke særlig gode fellesarealer å henge i på kveldstid, så vi foreslår Szimpla Kaffeehaus, en bar/kafe i den gata vi bor som et slags stamsted.

Opplegg
Opplegget for uka finner dere her. Dette får dere også i papirform i morgen formiddag.
Vi starter opp fra hostellet kl 09.00 på mandag morgen.
Frokost får vi på hostellet - det er ikke lov å ta med seg mat fra frokostbuffeen, da får vi masse kjeft, så stå opp i tide slik at dere rekker å spise før vi drar fra hostellet.

Dette er et kart over stedene vi skal og forslag til hvor man kan dra på egen hånd. Vil anbefale dere som er i Berlin på søndag å besøke Mauerpark og sjekke ut loppemarked+karaoke der.

Vil også anbefale å sjekke ut urbanistene sitt arrangement etter fellesforelesningen i morgen. Til dere som blir igjen - nå har dere en mulighet til å lese litteratursamlingen og bli enda bedre kjent i Trondheim.

Vi snakkes i morgen etter forelesningen om Kommuneplanen - kl 10.15 på salen. 
Berlinrelatert:

En natt i Berlin (film)
Berlin Calling (album)
Wings of Desire (film)
The Lives of Others (film)
Berlin Wonderland (bok)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar