fredag 18. november 2016

Neste uke

Neste uke blir stort sett satt av til jobbing med innspurten av prosjektet.

For å hjelpe dere med det kommer Nina Holtan til å holde en forelesning/tilbakemelding på felles tema. Ber om at alle sender meg dette på mail via wetransfer eller legger det på kursserveren på layout før kl 12.00 på mandag, slik at hun vet hvilke tema som er viktig å ta opp. PDF`en skal være lagret som i RGB og være laget for skjerm (adobe pdf (interactive)). Skriv denne også ut på papir og ta med på tirsdagen. Dette skal ikke være ekstraarbeid, det er uansett lurt å få opp en dummy nå! Sjekk også gjerne ut Nina sitt lynkurs Typography for dummies, som ligger på serveren under Støttepensum-Litteratur/Typografi.

Steffen Wellinger kommer på tirsdag for å informere om neste semester og arkitektur 6. Det skjer fra kl 10.15. På onsdag kommer det til å bli holdt et møte på mellomrommet angående utreisende utveksling, så de som vurderer utveksling bør dra dit.

Vi vil også komme med noen ekstra innleveringskrav. Når dere leverer på tirsdag 29.11 skal dere levere et digitalt a3-hefte som viser prosjektet deres. Dette sender vi til sensorene på tirsdag slik at de får tid til å sette seg inn i det før vi starter med presentasjonene. Dette heftet vil også bli lagt ut på bloggen når kurset er ferdig.

Ellers mangler vi modellbilder fra konkurransefasen fra de fleste gruppene! Flott om dere laster opp dette så fort som mulig.
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar